06 28285035 hello@beekonnektin.nl
Selecteer een pagina

Geworteld in geloof, gedreven door waarden.

Als ondernemer bewandel ik een weg die verder reikt dan simpelweg het runnen van een bedrijf. Het is een ontdekkingstocht, een reis waarin ik de waarde leer kennen van een heldere visie en missie, doordrenkt met tijdloze Bijbelse waarden. Nu, terwijl ik deze inzichten met jullie deel, voel ik hoe deze principes niet alleen mijn bedrijf vormgeven, maar ook mijn persoonlijke groei stimuleren.

Heldere richting in zelfstandig ondernemerschap

In de wirwar van mijn zelfstandige onderneming sta ik voor de uitdaging om een duidelijk pad te vinden. Het besef van Spreuken 29:18 dringt tot me door: 'Waar geen visie is, verwildert het volk.' Het wordt duidelijk dat mijn bedrijf, Bee Konnektin, niet alleen een specifieke focus voor succes nodig heeft, maar ook een fundament gebaseerd op principes die dieper gaan dan slechts zakelijke doelen.

Delen = vermenigvuldigen

Het delen van deze ontdekkingen met jullie voelt als het versterken van een gemeenschap. Ik ben dankbaar voor de gesprekken waarin we niet alleen over tarieven en opdrachten praten, maar waar we ook de waarde van integriteit, eerlijkheid en zorg voor anderen in ons werk erkennen. Deze gedeelde momenten van groei zijn waardevol voor mijn eigen ontwikkeling en die van anderen.

Samensmelting van geloof en bedrijfsvoering

Terugkijkend zie ik hoe het integreren van mijn geloof en zakelijke principes niet alleen mijn bedrijf, maar ook mijn persoonlijke groei beïnvloedt. Het vertrouwen op Spreuken 16:3, 'Vertrouw op de HEER bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg,' is voor mij een leidraad geworden in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Tot slot

Mijn reis als ondernemer heeft me laten inzien dat ondernemerschap niet slechts om zakelijke activiteiten draait, maar ook om het koesteren van een bedrijf geworteld in principes die dieper gaan dan de dagelijkse gang van zaken. Het is een reis van groei, gedeelde waarden en het delen van die rijkdom met anderen in hetzelfde ondernemerschap.

BeeKonnektin:

Bij
Beekonnektin Donate vierkant

Donate Baltus

Ik deel hier mijn ondernemersavontuur.  Laat je inspireren door verhalen over groei, heldere visies en waardevolle principes die mijn bedrijf én mijzelf vormgeven. Hopelijk prikkelt het je om je eigen weg te vinden, geworteld in jouw overtuigingen en waarden.

Overige blogberichten:

Mijn Ongelooflijke Reis in Mumbai

Mijn Ongelooflijke Reis in Mumbai

Mijn Ongelooflijke Reis in Mumbai: Een Verhaal van Veerkracht en Inspiratie Mijn recente reis naar Mumbai, India, was een oogopenende ervaring die me vol verwondering heeft achtergelaten. Van de levendige ritmes van de stad tot zijn scherpe contrasten, elke moment dat...

Vrijmoedig Spreken

Vrijmoedig Spreken

Vrijmoedig Spreken: Je Bent Vrij, Ook Al Is Het Donker In de wereld van vandaag is het uiten van je gedachten en gevoelens een krachtige daad van zelfexpressie. Ongeacht de omstandigheden, is vrijmoedig spreken een essentiële vaardigheid die je in staat stelt om...

Het Ontluikende Vuur van Kracht van Lydia

Het Ontluikende Vuur van Kracht van Lydia

Ontdek het krachtige verhaal van Lydia, een oude zakenvrouw die haar tijd ver vooruit was. Lees hoe haar moed en vastberadenheid een inspiratie zijn voor moderne vrouwen die streven naar empowerment en evenwicht tussen werk en geloof. Het Ontluikende Vuur van Kracht...

De Kracht van Verandering

De Kracht van Verandering

De Kracht van Verandering: De Rol van de Omgeving in Groei en Ontwikkeling Vaak hebben we allemaal een duwtje in de rug nodig om te groeien en te bloeien. In plaats van de bloem zelf te veranderen, laten we eens kijken naar de omgeving waarin ze gedijt. Deze gedachte...

Beekonnektin Regen uit de Hemel

Neem contact op

Ontdekken wat

ik voor jou kan betekenen?

 

 

Ik ben er om jou te helpen, zodat jij je kunt richten op het maken van mooie veranderingen op jouw werkplek of waar je die positieve verandering wilt zien. Of je nu een start-up bent met grote dromen of een gevestigd bedrijf dat zijn invloed wil vergroten, ik staat voor je klaar.

Neem contact met mij op

Ontdek hoe mijn diensten jouw bedrijf kunnen versterken. Laten we samenwerken om jouw onderneming een nog mooiere plek te maken!

Bedrijfsgegevens

BeeKonnektin

Narcis 10
1619 BC Andijk

BTW nr.: NL004414656B48
KVK nr.: 87414503

Logo Bee Konnektin wit langwerpig
Chat openen
1
Stel gerust een vraag
Hoi, kan ik je helpen?